Terug

Hendrik ido Ambacht

Hendrik ido Ambacht

Als u op zoek bent naar een waterpomp dan kunt u in onze winkel terecht maar ook online. Wij versturen al onze pompen die besteld zijn voor 15:00 uur dezelfde dag. Wilt u de bestelling afhalen dan is dat geen probleem u ontvangt van ons een email wanneer de bestelling klaar ligt.

Waar kunt een waterpomp kopen in Hendrik ido Ambacht

Waterpompexpert heeft sinds mei 2017 een groot magazijn in Hendrik ido Ambacht waar we trots op mogen zijn. Bijna alle waterpompen die op onze website staan hebben wij op voorraad wat betekend dat we snel al onze klanten kunnen helpen, of u nu de pompen wilt afhalen of dat we uw bestelling moeten verzenden. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Antoniapolder in Hendrik-Ido-Ambacht,  Noordeinde 124C,  3341lw,  078-6920639

Klik hier om naar de webshop te gaan !

Als u de waterpomp online wilt kopen dan is dat natuurlijk geen probleem, alle bestellingen die geplaatst worden voor 15:00 uur, worden op dezelfde dag aangepoden bij onze pakketdienst. Hiervoor hebben wij de volgende tarieven:

Pakket: Nederland € 6.75 voor een bestelling onder de € 100 incl. btw daarboven is het gratis
Pakket Benelux € 13.25 voor een bestelling onder de € 100 incl. btw daarboven is het gratis.

Voor het versturen met een brievenbuspakket zijn speciale voorwaarden die wij hebben gekregen van PostNL,zie hier de voorwaarden.

Veilig betalen op onze website

Op waterpompexpert kunt u veilig betalen, alle informatie die opgeeft wordt versleuteld, dit kunt u boven in de url balk zien door het groene hangslotje, onze website heeft een beveiligde verbinding zoals ze dat netjes noemen met een certificaat.

Dus wilt u een waterpomp kopen en deze laten versturen of zelf afhalen dan moet u bij waterpompexpert zijn. Wij zien u dan ook graag in onze fysieke of online winkel.

met vriendelijke groet,

Michel den ArendVergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box