Terug

Meer waaierige pomp als elektronische hydrofoorinstallatie en zeer geruisarm

Vandaag voor 12:00 besteld, vandaag verzonden!!! (alleen op werkdagen)

 • Artikelcode: EXC2220M/A
 • EAN: 8719033641747

€ 409,- € 359,95

 • Vandaag voor 12:00 besteld vandaag verzonden TooltipAlleen op ma t/m vr bestellen
 • Veilig achteraf betalen!
 • 14 dagen bedenktijd
 • Afhalen mogelijk in ons magazijn
Placeholder

“Zeer snelle reactie op vragen, deskundig antwoord. Prijzen zijn scherp, in ieder geval ten opzichte van een grote bouwmarkt. Inclusief verzending hier goedkoper en kwalitatief beter.”

Productomschrijving

Meer waaierige pomp als elektronische hydrofoorinstallatie en zeer geruisarm

Hydrofoorinstallatie 4MW control met zelf aanzuigende pomp met een kunststof pomphuis. Pomp is uitgevoerd met 4 waaiers. Pomp is zeer geruisarm en heeft een ingebouwde rendementsklep. Deze klep zorgt ervoor dat de zelfaanzuigende werking wordt uitgeschakeld als deze niet meer nodig is. Door de pompen te voorzien van een elektrische drukschakelaar onstaat een perfecte compacte drukverhogingsgroep voor het verpompen van regen-en/of putwater.
 

Technische gegevens van de Hydrofoorinstallatie 4MW control 

Max. opvoerhoogte  48 mtr
Max. capaciteit  6000 Itr/h
Vermogen  1000 Watt
Max. temp. 35 °C
Artikelnr. EXC2220M/A

Elektronische hydrofoorinstallatie met drukregelaar.

Idem als een hydrofoorinstallatie met expansievat alleen heeft deze geen expansievat maar een elektronische drukregelaar die de werking van het expansievat overneemt.

Waarvoor te gebruiken

Een hydrofoorinstallatie word meestal gebruikt op locaties waar geen waterleiding netwerk is  maar kan ook gebruikt worden voor drukverhoging in een waterleidingnet i.p.v. een watertoren. waar een hydrofoor ook voor geschikt is, is bijvoorbeeld voor een mobiele toiletinstallatie of een sprinklerinstallatie aan boord van een schip of in caravans. Ook kan een hydrofoorinstallatie gebruikt worden in de steeds groter wordende vraag naar comfort en luxe op het gebied van watergebruik en -verbruik in woningen en appartementen, zoals een tweede of derde douche, meerdere wastafels, buitenkranen, vaatwassers en wasmachines, neemt het gelijktijdige waterverbruik toe en hiermee de druk in installaties en sanitair af. Als er hierdoor niet meer genoeg water uit de waterleiding komt, kan het installeren van hydrofoorinstallatie een uitkomst bieden.

Het Leveren van onze hydrofoorinstallatie.

Wij leveren zoveel mogelijk onze hydrofoorinstallatie met PostNL maar afhankelijk van de drukte kan het een keer voorkomen dat we kiezen voor een andere vervoerder, Maar we streven er naar ondanks de drukte dat we wel de volgende werkdag aanleveren. De keuze van vervoerder word bepaald door onze pakket afhaalservice en hierin hebben wij geen enkele zeggenschap in.

Vragen ?


Heeft u na het lezen van de omschrijving van een hydrofoorinstallatienog vragen bel of mail ons gerust

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Meer waaierige pomp als elektronische hydrofoorinstallatie en zeer geruisarm

  Meer waaierige pomp als elektronische hydrofoorinstallatie en zeer geruisarm

  € 409,- € 359,95