Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Over ons

   Wie zijn wij?

   Wij zijn persoonlijk verbonden aan de klant en kunnen wij u snel en accuraat helpen.

   Hebt u vragen, belt u dan gerust met ons. Indien u gebeld wilt worden, kunt u een ticket achterlaten op onze site nadat u bent ingelogd. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

    

   Waarom Waterpompexpert?

   Wij willen graag dat iedereen profiteert van onze professionele en kwalitatief goede pompen. U kunt zowel particulier als bedrijf bij ons uw pompen kopen. Omdat wij alleen een webshop hebben, kunnen wij de prijs aantrekkelijk maken. Dus een professionele, kwalitatieve pomp voor een lage prijs! Inmiddels is er een winkel bij gekomen en zijn de prijzen gelijk gebleven.

   Op onze goed uitgeruste en overzichtelijke site vindt u een groot assortiment aan dompelpompen, zwembadpompen, centrifugaalpompen, hydrofoorinstallaties en andere materialen. Hierdoor kan u als klant voor uzelf de beste keuze maken.

   Service 

   Service staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te bereiken, zijn wij bereid om erg ver te gaan. Als u op locatie een probleem opgelost wilt hebben, komen wij voor u in actie na telefonisch overleg uiteraard.

   Leveringen gaan via PostNL, voor ons een snelle en betrouwbare partner. Vanaf maart hebt u zelfs de mogelijkheid zelf te bepalen hoe laat u het pakket geleverd wilt hebben. Zodoende bent u zelf de baas over de levering!

   Wij van waterpompexpert staan altijd voor u klaar. Als u na openingstijd een vraag heeft, zullen wij onze uiterste best doen deze vraag te beantwoorden.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking