Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betaalmethoden

   Bij ons kunt u betalen met onderstaande betaalmethodes, hierbij een korte uitleg hoe deze methode werkt

   Hoe werkt iDEAL?

   Sinds de introductie van iDEAL in 2005, ontwikkelde deze betaaldienst zich al snel tot dé katalysator van de Nederlandse online omzet. iDEAL werkt direct samen met tien grote banken in Nederland: ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Friesland Bank, Triodos, ASN Bank, Van Lanschot, en Knab.

   Nadat u als consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.


   Hoe werkt Mister Cash?

   Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit een zeer handige manier van betalen. 

   Sinds 2006 is het dus ook mogelijk om betalingen via internet te doen met Mistercash. Aangezien er tegenwoordig zeer veel transacties via internet verlopen is dit heel erg handig. Als u iets via internet heeft besteld en u wilt dit betalen met Mistercash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. U betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van de begunstigde en deze brengt u automatisch naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren.   Hoe werkt creditcard?

   Met de MasterCard creditcard kunt u bij meer dan 27 miljoen acceptatiepunten wereldwijd betalen. Alleen al in Nederland kunt u op ruim 90.000 plaatsen terecht. Overal waar het MasterCard-logo wordt weergegeven, is de MasterCard creditcard welkom. Enkele voorbeelden van wat u kunt betalen met uw MasterCard creditcard:

   • Brandstof
   • Restaurants
   • Bestellingen op internet
   • Kleding
   • Parkeren
   • Bioscoopkaartjes
   • Cd’s/dvd’s
   • Hotelovernachtingen
   • En in het buitenland kunt u bijna overal terecht met de MasterCard creditcard

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking