Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Industriële centrifugaalpomp

  In het segment industrie vallen de Kin Pumps Industriële centrifugaalpompen die uitermate geschikt zijn voor professioneel gebruik of gebruik in industriële toepassingen. U kunt hierbij denken aan toepassingen waarbij pompen dagelijks worden gebruikt en ook nog eens meerdere uren per dag. In het segment Industrie hebben wij diverse soorten pompe Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten

  In het segment industrie vallen de Kin Pumps Industriële centrifugaalpompen die uitermate geschikt zijn voor professioneel gebruik of gebruik in industriële toepassingen. U kunt hierbij denken aan toepassingen waarbij pompen dagelijks worden gebruikt en ook nog eens meerdere uren per dag.

  In het segment Industrie hebben wij diverse soorten pompen, zoals dompelpompen, zelfaanzuigende centrifugaalpompen en diverse accessoires. De Kin Pumps pompen zijn geschikt voor o.a. de beregening van tuinen, het wegpompen van regenwater uit bijvoorbeeld laad- en losdokken, in diverse machines of in de glastuinbouw.

  In tegenstelling tot ons segment hobby, zijn er in dit segment wel diverse mogelijkheden met betrekking tot de vlotter. Zo hebben we dompelpompen zonder vlotter, met een staafvlotter of een drijvende balvlotter. Onze industriële pompen zijn zo ontwikkeld dat ze betrouwbaar zijn en een lange levensduur hebben zonder al te veel onderhoud.

  Bent u op zoek naar een professionele pomp maar kunt u de juiste pomp niet vinden of wilt u advies wat het beste is voor uw toepassing, neem dan contact op met een van onze verkooppunten om te bekijken wat de beste optie voor u is.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking